Салат до новорічного столу.

31

крім стандартного набору салатів я в останні років п’ятнадцять готую на новий рік салат з куркою і ананасом. Інгредієнтів мінімум, смак пікантний:

Куряче філе з однієї курціананаси консервовані 1 банкайца 3-4 штукізерна половини гранатамайонезсоль, чорний перець, часник – за смаком

Філе відварюємо, викладаємо остигати і стекти бульйону. Потім ріжемо шматочками розміром на свій смак. У мене розмір приблизно як порізаний ананас.ананас відціджують і ріжемо. Я беру шматочками і дивлюся який там розмір, якщо сильно великий, тоді ріжу, якщо середній залишаю таким.яйця зварити, порізати.вилущити зера граната.посолити, додати майонез, змішати.для пікантності можна додати чорний перець і трохи часнику. Салат кисло-солодкий, але тільки виграє від таких добавок.

М’ясо брати тільки варене. Можна індичатину. Я намагалася експериментувати і додавати копчене м’ясо, смажене, свинину, сир, але вони виявлялися сильно різкими для ніжного смаку салату.картинку знайшла на просторах інтернету, на ній з того чого немає в моєму рецепті, тільки листя салату. Можна додавати, можна не додавати.