Коржі з гарбузом обожнюємо всією сім’єю: тонке тісто з гарбузом, простий рецепт

12

Найтонші коржі на заварному тесті з гарбузом, це не тільки просто і швидко, але і дуже смачно, корисно і ароматно.

продукти

  • борошно, 350 г;
  • сіль;
  • масло рослинне, 3 – 4 ст.л;
  • гарбуз, 350 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • сіль, перець, масло вершкове.

Як приготувати коржі з гарбузом

В окропі розчиняємо сіль і всипаємо частинами просіяне борошно, добре вимішуємо лопаткою, а коли охолоне, руками.

Накриваємо тісто і залишаємо на 20 хвилин.

Цибулю кубиком обсмажуємо в рослинному маслі потім додаємо терту на крупній тертці гарбуз, перемішуємо і тушкуємо.

Солимо і перчимо до смаку, тушкуємо в загально складності 15 0 20 хвилин. Остуджувати.

Стіл присипаємо борошном, викладаємо тісто і ділимо його на порційні шматочки, щоб з кожного зробити чебурек.

Розкачуємо шматочки в тонкі коржик, на одну сторону кладемо гарбузову начинку, накриваємо другий, защипуємо краю.

Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості масла.

Складаємо стопочкою, змащуючи вершковим маслом.

Чебуреки з гарбузом виходять дуже смачними, соковитими, а якщо в начинку ще додати ароматних трав і спецій, часнику, зелені, буде просто відмінно.

Приємного апетиту!

Джерело