Заливний пиріг з фаршем: випічка на молоці до вечірнього чаювання

19

Відмінна випічка на молоці з фаршем, на кожен день, до вечірнього чаювання. Хто любить випічку, але не любить возитися з тестом, той обов’язково оцінить заливний пиріг з фаршем на молоці. Κ тому ж дуже зручно, коли до вас скоро зайдуть гості на чай, а y вас нічого смачненького немає, та й часу в обріз. Особисто я дуже часто печу подібні пироги, тільки начинку кожен раз міняю, іноді роблю з ягодами або фруктами, іноді – з капустою або м’ясом, з будь-яким наповнювачем пиріг хороший і доступний всім.

продукти

Фарш м’ясний — 300 глук ріпчаста — 1 шт. Морква — 1/2 шт. Молоко — 1 стаканмука пшеничне — 10 ст. Л. Яйця курячі — 2 шт. Рослинна олія — 4 ст. Л. Розпушувач — 1 ч. Л. Сіль — за вкусумасло для смаження — 2 ст. Л.

Як приготувати заливний пиріг з фаршем

Для початку очистіть овочі, моркву натріть на тертці, цибулю дрібно наріжте і обсмажте на сковороді з рослинним маслом до м’якості.

Додайте фарш, посоліть, поперчіть і обсмажте до готовності, але не засмажуйте сильно, щоб фарш залишився соковитим.

Вбийте яйця в миску, переконайтеся в їх свіжості, збийте за допомогою віночка або міксера. Посоліть, влийте рослинне масло і молоко.

Всипте борошно і розпушувач, гарненько перемішайте, тісто має бути як на оладки.

Форму для випічки застеліть пекарської папером, за бажанням змастіть маслом, щоб пергамент не прилип до тесту. Вилийте половину тіста.

Викладіть остиглий фарш, розрівняйте.

Залийте залишками тіста, поставте в розігріту до 190 градусів духову шафу до готовності, приблизно хвилин на 35-40, готовність перевірте шпажкою.

Рум’яний, смачний заливний пиріг з фаршем на молоці готовий.

Приємного апетиту!