Відкритий пиріг з пармезаном, слабосоленої сьомгою і брокколі

18

Заливний пиріг з сьомгою і брокколі

З настанням холодів все більше хочеться ситної ароматної випічки. У хід йдуть пироги, пиріжки, булочки, відкриті старти. Сьогодні пропоную приготувати відкритий пиріг з сьомгою, пармезаном і брокколі. Пиріг можна подати на сніданок, обід і вечерю, шматочок можна взяти з собою на роботу або в школу для перекусу. Він прекрасний, як в теплому, так і холодному вигляді.

Тісто я замішувала на вершковому маслі, можна замінити його і на маргарин, але смак у тесту вже буде іншим. Сир додавала пармезан, сюди відмінно підходить і сир з цвіллю. Сіль в начинку не додавала, так як в моєму випадку її було цілком достатньо і в сирі, і в рибі.

Діаметр моєї форми 20 см.

Як приготувати “відкритий пиріг з пармезаном, слабосоленої сьомгою і брокколі” покроково з фото в домашніх умовах