Салат з кавуном, блакитним сиром, базиліком і арахісовим кремом

20

Кулінарна книга. Рецепти ” салати

сезонний осінній салат, що дозволяє відкрити для себе кавун трохи з іншого боку, коли сам по собі в горло він вже не лізе. Граммовки не даю, все до смаку.

1. М’якоть кавуна (у мене жӓлтий) ріжемо досить великим кубиком.2. Блакитний сир ріжемо кубиками трохи подрібніше, тому що смак у нього яскравий. Занадто ароматні сири типу горгонзоли я не став би брати, підходить звичайний дорблю.3. Трохи м’якоті кавуна пробиваємо блендером разом з листям базиліка і бальзамічним оцтом. Це наша заправка.4. Для арахісового крему пробиваємо в блендері трохи смаженого арахісу з кокосовим молоком до потрібної консистенції.5. Викладаємо кавун, сир, базилік, арахісовий крем і поливаємо заправкою, намагаючись не потрапляти на крем, але потрапляти на кубики кавуна, які будуть швидко просочуватися.