Ідеї для сніданку: 2 простих рецепти запіканки і желе від шеф-кухаря

19

Володимир мухін, який відкриває один за іншим успішні ресторани в москві, сочі і навіть в туреччині, щиро піклується і про те, щоб впливати на формування звичок здорового харчування у дітей і підлітків.

Не так давно шеф-кухар підтримав запуск оновленої програми з уроків технології в школах, яка була розроблена мду ім. Ломоносова спільно з electrolux і схвалена міністерством освіти.

Школярі вчитимуться готувати корисні страви, правильно зберігати і раціонально використовувати продукти, а разом з тим освоять сучасну техніку, якою оснащуються оновлювані класи.

Мухін приїхав на відкриття першого такого класу в коломні, пригостив усіх альтернативною версією корисного сніданку, рецептами з якого ми ділимося з вами.

Яблучне желе з інжиром

приготування:

  1. Желатин замочити у воді кімнатної температури на 10-15 хвилин

  2. Одну третину яблучного соку нагріти з цукром, до повного розчинення цукру, зняти з плити, додати желатин і з’єднати з соком, що залишився.

Wday.ru