Осіннє чаювання: 6 рецептів для крихти до чаю

10

Щось смачненьке до чаю? легко! з нашими рецептами малюк просто закохається в осінні чаювання.

Закритий пиріг з гарбузом

Для тіста:

  • 500 г борошна
  • 250 г масла
  • 120 г води
  • 2 жовтки
  • щіпка солі

Для начинки:

  • 400 г очищеної гарбуза
  • 2 цибулі шалот
  • кріп
  • 1 жовток
  • сіль

Готуємо тісто:

Висипати борошно в велике блюдо. Масло шматочками додати до борошна. Все перемішати. У вас повинна вийти крихта. У чашку змішуємо: воду, жовток, сіль. Перемішуємо і додаємо в центр пісочної маси.

⠀замішуємо тісто. Загортаємо тісто в харчову плівку і прибираємо в холодильник на годину.⠀готуємо начинку:

  1. у форму для випічки викласти папір для запікання, а потім розкачане тісто (потрібно, щоб воно було трохи більше, ніж сама форма). Саме тісто злегка проткнути виделкою по всьому діаметру.
  2. гарбуз і цибулю нарізати маленькими шматочками. Дрібно нарубати кріп. Посолити і перемішати начинку, потім викласти її на тісто.
  3. далі викласти зверху друге коло розкатаного тіста, заліпити краю один з одним, змащуючи їх водою.
  4. змастити тісто жовтком. Запікати в духовці на 180 градусах 45 хвилин.

Джерело: [email protected]_prikorm

Сирники

Інгредієнти:

  • сир 220 г
  • яєчний жовток 1 великий
  • 1 стіл. Ложка борошна
  • жменю чорносливу (або інших сухофруктів на свій смак)

Приготування: сир розминаємо виделкою, можна пропустити через сито. Все перемішуємо. Формуємо шайби, випікаємо на сухій сковороді з антипригарним покриттям, з двох сторін.

Джерело: [email protected]_karapyzam

Гарбузові оладки без цукру

Інгредієнти:

  • 200 г гарбуза
  • 2 яйця
  • 140 г йогурту
  • 4 ст. Л. Рисового борошна
  • 1/2 ч. Л. Соди
  • 1/2 ч. Л. Кориці
  • 2 ст. Л. Оливкової олії

Приготування:

Гарбуз нарізати маленькими шматками і запекти , щоб вона стала м’яка , можна замінити гарбузовим дитячим пюре.далі в подрібнювачі змішати м’яку гарбуз і всі інші інгредієнти.на сухій сковороді обсмажуємо, буквально по 2-3 хвилини з кожного боку.

Джерело: [email protected]_karapyzam

Лимонний маннік на кефірі

Інгредієнти:

  • манка — 1 стакан
  • кефір — 1 стакан
  • 2 яйця
  • цукор — 1/2 склянки
  • борошно-1-2 ст. Ложки
  • розпушувач
  • лимонванільний цукор-1/2 ч. Л.

Приготування: залити манку кефіром, залишити набухати на 30 хвилин. Окремо розтерти яйця і цукор, додати борошно, розпушувач. Вичавити сік з лимона і натерти цедру, додати до тесту. Змішати обидві суміші. Викласти у форму, змащену вершковим маслом і випікати в духовці 30 хвилин при 180 градусах.

Джерело: [email protected]_karapyzam

Пісочне печиво на кукурудзяному борошні

Інгредієнти:

  • 250 г кукурудзяного борошна
  • 175 г масла
  • 100 г сметани
  • кілька ложок тростинного цукру

Приготування:

  1. масло кімнатної температури змішати з борошном, додати сметану. Замісити м’яке тісто.
  2. тісто в холодильник хвилин на 20.
  3. викласти тісто на деко з папером для запікання і розкачати його. Вирізати формочками і прибирати залишки, поки не закінчиться тісто.
  4. запікати при 180 градусах 20-25 хвилин.

15 рецептів десертів для дітей з осінніх продуктів

Джерело: [email protected]_prikorm

Сирні горішки

Інгредієнти:

  • сир 220 г
  • масло вершкове 30 г
  • 1 яйце
  • борошно рисова 100 г
  • мука кукурудзяна 50 г
  • розпушувач 1ч.л.
  • підсолоджувач
  • сіль щіпка

Приготування:

Масло кімнатної температури змішати з сиром, цукром, сіллю і яйцем. Окремо змішати 2 види борошна і розпушувач, просіяти до сиру. Дати тесту постояти 10 хвилин. Добре вимісити, відщипувати потроху і катати невеликі кульки.випікати близько 25 хвилин при 180 градусах.