Це просто бомба, я взагалі в принципі “кабачкоман», але тут прям дуже смачно і готується на раз-два

13

Якщо взяти не жирний сир, то і зовсім можна їсти скільки хочеш, в будь-який час дня

Загальна вага готового блюда ~900 г

продукти:

  • 2 кабачка-450 г
  • куряче філе — 420 г
  • сир — 100 г (у мене” російський»)
  • 1 яйце
  • 1 ст. Л. Будь-якої муки (у мене рисова)
  • сіль, перець, приправи за бажанням

приготування:

Кабачок очистити. Натерти на тертці.

Віджати зайву рідину. Додати яйце, борошно, сіль, перець, спеції.

Все змішати і рівним шаром розподілити по дну форми для запікання.

У мене прямокутна невелика, але це не принципово, підійде будь-яка.

Зверху розкладаємо філе, нарізане невеликими шматками, трохи солимо.

Зверху шар тертого сиру. У духовку при 200 градусах на 30 хв. Готово!

приємного апетиту!