1 ст. Сметани + цукор . Торт з 2 інгредієнтів за 30 хвилин без духовки, без печива

13

Швидкий і простий, але дуже легкий і смачний торт без зайвого клопоту на кухні.

– сметана, 200 г;

— борошно, 300 г;

— цукор, 150 г;

— розпушувач, 1 пакетик.

крем:

— вершки жирні, 300 мл;

— масло вершкове, 200 г;

— цукор, 150 г.

процес приготування

Змішуємо сметану, цукор, просіяне борошно і розпушувач в однорідну масу. Тісто має вийти не липким, м’яким і еластичним.

Робочу поверхню присипаємо борошном, викладаємо тісто, скачуємо ковбаску і ділимо її на 8 рівних частин.

Кожну частину катаємо в колобок і накриваємо плівкою, залишаємо на 15 хвилин.

Розгортаємо колобки в кола з діаметром вашої сковороди.

Розігріваємо суху сковороду і випікаємо коржі до рум’яності з двох сторін. Ми залишаємо остигати.

Охолоджені вершки збиваємо з цукром, а краще взяти цукрову пудру, тоді крем буде більш щільним і повітряним.

Вершкове масло розм’якшуємо і збиваємо, змішуємо з вершками і збиваємо до однорідності.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом.

Один корж перетворюємо в крихту за допомогою блендера і посипаємо торт зверху і з боків.

Ставимо його в холодильник на кілька годин.

Можна ще прикрасити розтопленим шоколадом і кремом, свіжими ягодами або шматочками фруктів.

Приємного чаювання!