Полуниця з зеленим кремом на 8 березня.

154




Яка жінка відмовиться від полуничного ласощі, особливо, якщо це буде корисним? Порадуйте себе коханих в цей святковий день – 8 березня, приготувавши цей легкий десерт за рецептом Олі Малишевої.

Інгредієнти:

– 500 г свіжої полуниці
– 1,5 склянки мигдального молока
– (1/2 склянки сирого мигдалю + 1,5 склянки води )
– 100 г свіжого листя шпинату
– 1 ч. ложка меду, сиропу топінамбура або кленового сиропу
– 1 щіпка солі

Рецепт приготування:

Змішайте сирої мигдаль і воду в блендері, а потім молоко процідіть через сито, марлю або спеціальний полотняний мішечок. Макуха від горіхів відправляється у відро для сміття або в холодильник, щоб пізніше використовувати його як м’який скраб для тіла. Готове молоко перелийте знову в ємність блендера, додайте листя шпинату, щіпку солі і ложку меду. Добре подрібніть інгредієнти блендером. Зелений крем готовий!

У крем можна вмочати цілі клубничины, або ж зробити гарний фруктовий салат — розрізати ягоди навпіл і полити кремом.